BELLA

Srednja
11.05.2013.
0998503647

Ukratko da vam ispričam svoju pustolovinu sa tužnim sadržajem. Spletom okolnosti nisam imala sreće već sam opet došla u Šapu. Kao malu su me ostavili i dugo vremena sam provela u Šapi. Jednoga dana pojavio se čovjek i uzeo me k sebi. Nakon nekog vremena doveo mi je i mog frenda iz Šape da ne budem sama. Dani su prolazili i osjećala sam se poput kraljice. Brinuo je o nama i pružao nam ljubav koliko je god mogao.No sudbina je malo uranila i tog čovjeka više nema među nama. U velikoj tuzi nisam bila spremna da bi se takvo što moglo dogoditi. No sva sreća opet sam u Šapi gdje znam da mi ništa neće faliti.Svejedno koliko mi bilo lijepo i što sam sve doživjela voljela bih opet imati obitelj samo za sebe. Znam da nisam mala ali nisam ni velika i imam još puno ljubavi za dati. Čekam i očekujem svoju novu obitelj!!! Vaša Bella