CICO

Srednja
20.02.2018.
Mob.: +385 (0)99 850 36 47 Tel.: +385 (0)43 232 278

“U Šapi sam još od svojih mliječnih zubi. Čim sam došao, dobio sam zdjelicu i ogrlicu. Prošao sam sav tretman koji svi novi prolaze. Kada ti Goga gurne cijelu šaku u usta da bi ti kod krajnika stavila tabletu protiv glista, shvatiš da cijepljenje uopće i nije tako strašno. Iza toga slijedi čipiranje i (ne daj Bože) - kastracija. Sve je to rutina, kao i svakodnevni život u dvorištima. Priznajem, bilo mi je pomalo dosadno, sve dok nije došla ONA. Od toga dana, za mene ništa više nije bilo isto… Bila je to ljubav na prvi pogled. Zove se Nera. Obožavam sve što je njeno: njeno krzno, njene divne smeđe oči, a tek njene uši! Svim psima uši služe da čuju, a njoj su one i ukras! No, moja Nera se malo drži po strani i voli privatnost. Zavuče se u kavez u kojem ima „kućicu za jedno“, koju je specijalno za nju napravio Nadin muž. U Nerin kavez ne ulazi svatko. Samo ja. Legnem pored nje i grijem je svojim tijelom i ljubavlju. Mogao bih tu ostati do kraja života, ali već su se neki za nju raspitivali. Želio bih da ja prvi odem odavde da mogu nagovoriti susjede da uzmu moju Neru. Tada bi se ostvarili svi moji snovi. Dobio bih gazdu, a ne bih izgubio Neru.

Ako me želiš udomiti - nazovi Šapu!”