Lili

Mala
30.05.2010.
Ne

Lili je mala crna kujica stara 6 god. Cijepljena je i čipirana. Izrazito je mila, privržena i pametna.
“Ja sam Lili. Svi ste već čuli za onaj obrazac ponašanja - voljena, najdraža ljubimica odluta s prijateljem iz susjedstva i kada se vrati nađe zatvorena vrata, mrke poglede i “marš”... Svijet mi se srušio… Nikada, baš nikada to ne bih napravila mojim gazdama. Čak ih i sada volim. Kod “Foruma” sam 4 dana plakala i danju i noću. Svi su me željeli hraniti, ali nitko povesti kući. A tada su došli Goran i Goga i - evo mene u Šapi! Tu sam donijela na svijet mog malog sina. Voljela sam ga više od ičega. Ali kada je porastao - odveli su ga udomitelji. Svijet mi se srušio po drugi puta. Sad šetam po dvorištu, čekam i maštam… Želim veselu obitelj, djeca i mace ne smetaju (ovo zvuči kao da iznajmljujem stan). Ustvari da - meni odgovara i stan.
Ako me želiš udomiti - nazovi Šapu!”