MALA
21.09.2012.
Ne

MALA CIGA
Crna kujica srednje veličine ,stara 3,5 god (21.09.2012.),kratkodlaka.Dobre je naravi,mirna i tiha. Cijepljena je,čipirana i očišćena od crijevnih parazita                                                       Šapa je dobila dojavu da selom lutaju dva strašna crna psa. Od svega je bilo točno samo to da smo crni. Samnom je bio veliki,dobri pas .Maca je sve na prvi pogled shvatila i stavila nas zajedno u svoj crveni autić .Kod cijepljenja su nam dali imena, mome velikom drugaru Cigo i meni Mali Cigo .Vjeruj mi,piše u knjižicama.Za par tjedana,kada mi je porastao trbuščić,svi su se smijali. Maca je objasnila „Mali Cigo je zapravo Mala Ciga“. Tada sam dobila ime Mala Ciga. Prijatelj Cigo je udomljen i moja djeca također.Od tada čekam,jer je sada došao na mene red. Pretežno boravim u kućici čija vrata gledaju na ulaz u naše dvorište,tako da ću te prva spaziti . Dođi,pozdravlja te i željno iščekuje Mala Ciga.