MEDO

Velika
20.02.2018.
099 850 3647

Hej ljudeki,Medo ovdje !! Ne znam sjecate li se mene…doduse,digla se je velika prasina oko mene i mog sklanjanja s ulice,svi su se busali o prsa zbog mene,prijetili se i radili scene uokolo..do onog trena kad su me smjestili ovdje…od tada vise ni traga ni glasa od nikoga,nitko ni ne pita za mene…niti jednim pozivom,rijecju ili posjetom…a ja,ja sam se fino oporavio…izlijecili su me,udebljali,ocesljali me i lijepo se pobrinuli za mene…sad sam jedan krasan,veseo,druzeljubiv i razigran pas..i stvarno je vrijeme da i ja nadjem svoj dom..svog covjeka…ali molim vas…nekog iskrenog..nekoga tko ce se iskreno brinut za mene,kome necu biti samo sredstvo samopromocije…takvih mi je dosta u mom mladom zivotu…radije bi onda ostao i ovdje,s mojom psecom ekipom i mojim ljudskim prijateljima..ovdje znam da me vole,da cu svaki dan dobiti klopu i svjezu vodu,da ce me svaki dan maziti i igrati se samnom…zelim ja svoj dom,zaista zelim…ali ne pod svaku cijenu.
No nadje li se ona jedna iskrena i topla dusa…njoj sam spreman biti najodaniji frend do kraja zivota !!