ŽUJAŽUJAŽUJAŽuja - kujica blage naravi, navikla na ostale pse, cijepljena i čipiranaŽuja - kujica blage naravi, navikla na ostale pse, cijepljena i čipiranaŽuja - kujica blage naravi, navikla na ostale pse, cijepljena i čipiranaŽuja - kujica blage naravi, navikla na ostale pse, cijepljena i čipiranaŽuja - kujica blage naravi, navikla na ostale pse, cijepljena i čipirana

ŽUJA

Žuja
Srednja
18/06/2009
Mrvica - lijepa kujica, razigrana, cijepljena i čipiranaMrvica - lijepa kujica, razigrana, cijepljena i čipiranaMrvica - lijepa kujica, razigrana, cijepljena i čipiranaMrvica - lijepa kujica, razigrana, cijepljena i čipiranaMrvica - lijepa kujica, razigrana, cijepljena i čipiranaMrvica - lijepa kujica, razigrana, cijepljena i čipiranaMrvica - lijepa kujica, razigrana, cijepljena i čipirana

Mrvica

Mrvica
ženka
mala do srednja
1,5 godina
Lojka - kujica željna ljubavi, cijepljena i čipirana

LOJKA

LOJKA
Velika
2008.

Jack

Jack
mužjak
srednja
rođen 26.02.2007.
Fani - kujica, cijepljena, čipirana i steriliziranaFani - kujica, cijepljena, čipirana i steriliziranaFani - kujica, cijepljena, čipirana i steriliziranaFani - kujica, cijepljena, čipirana i steriliziranaFani - kujica, cijepljena, čipirana i steriliziranaFani - kujica, cijepljena, čipirana i steriliziranaFani - kujica, cijepljena, čipirana i sterilizirana

Fani

Fani