BEN

22/04/2011
Ne
Mob.: +385 (0)99 850 36 47 Tel.: +385 (0)43 232 278

Srednje veliki mužjak, narandžaste dlake, star 5 godina (22.4.2011.), odvažan, pouzdan, cijepljen i čipiran.

“Ja sam Ben. Izbačen sam s dva brata i dvije sekice čim nas je mama prestala hraniti. “Tko može trošiti novce na te male proždrljivce? Ne bi im bile dovoljne ni dvije moje penzije!” rekao je djed, pokupio nas petero i odnio iz dvorišta u kojem su ostale tužne baka i naša mama.
Žene su mekšeg srca - uglavnom… A za mene kažu da se ponašam autoritativno i da sam preozbiljan. Jesam ja ozbiljan, ali time želim prikriti moje nježno srce. U osami sam čak i plakao kada smo izbačeni iz našeg dvorišta, dok su se ostali derali da ih je cijeli kvart čuo. Tada sam shvatio da netko mora biti vođa. Moja braća su to prihvatila bez pogovor, ali i lajave sestre. Najlakše je drugome uvaliti odgovornost. No, meni to ne smeta. Obično znam što hoću i znam se za to izboriti. Brinuo sam o svojima i želio sam da brzo pronađu dom. Nitko od njih više nije u Šapi. Ostao sam sam. Jedan brat je otišao u Rijeku, a drugi su “tu negdje”.
Sada je vrijeme da počnem misliti na svoju budućnost. Sve ovo pišem da bih ti se predstavio, jer bez tebe ne mogu napustiti ovo dvorište. Nikada više ne želim biti lutalica. Želim lijepi i mirni život kućnog ljubimca. Voljet ću te i pratiti u sve dane života svog.
Ako me želiš udomiti - nazovi Šapu!”