Bora

Velika
15.07.2017.
Mob.: +385 (0)99 850 36 47 Tel.: +385 (0)43 232 278

“Ja sam Bora i neću vam pričati “moju tužnu priču” ,jer svi mi u Šapi imamo takvu, ali sa sretnim završetkom. Čim smo tu znači da smo imali sreću. Osim toga, ja nisam zlopamtilo. Ja sam jedna dobra kujica. Ne žalim ni za čime, jer znam da će po mene netko doći čim se proširi glas o mojoj dobroti i blagosti.
Mene treba udomiti poštena obitelj jer ja ne lajem na poštara, dimnjačara, doktora, a niti na policajca. Svi su mi prijatelji i svi su mi dobrodošli. Poznata sam po svojoj dobroj naravi i repiću koji stalno veselo maše.
Tražiš li odanog,tihog i nježnog prijatelja s kojim ćeš se moći maziti, igrati, šetati i sretno živjeti - upravo si ga našao!
Ako me želiš udomiti - nazovi Šapu!”