ČUPKA

Mala
23/02/2012
Mob.: +385 (0)99 850 36 47 Tel.: +385 (0)43 232 278

Kujica tamnog krzna, manjeg rasta. Stara je 6 god (23.02.2012.). Cijepljena je, čipirana i očišćena od crijevnih parazita.
“Ja sam Čupka. Možete misliti kolika sam bila kada sam došla sa 2-3 mjeseca. Maca me je spasila i izvukla ispod mosta gdje su me bacili u nadi da se neću moći popeti… Ali ja sam rođena pod sretnom zvijezdom. Svi me vole! Tomica me zove „mala čupava“, a dečki samo uzdišu i jeze se jedan na drugoga kada prolazim kraj njih. Začas bih izazvala rat da odaberem jednoga od njih! Samo me Žuja ne voli. Ljubomorno mrmlja: “Čupka –glupka.“. Samo da je Tomica čuje, letjela bi ona u štalicu iako se ne tjera.

Maca me je podsjetila da mi je ovih dana rođendan. Pita šta bih željela - ogrlicu ili sprej protiv buha. Ništa od toga. Za svoj prvi rođendan želim gazdu, dobrog kao što je Dejan. Maca je rekla da sve dobijemo šta žarko želimo. Ja žaaaaaarko želim gazdu.

Ako me želiš udomiti - nazovi Šapu!”