ĐEKI

28.4.2018.
099/850-3647

Boookiiccc !! Evo i mene malo !! Ja sam Đeki i najnoviji sam clan ekipe grin
Do pred koji dan jos sam se jedva kretao od straha ali kad sam shvatio kakve face imam oko sebe i u kakvom sam dobrom drustvu…ma kakav vise strah !! Sad sam pravo umiljato i razdragano pseto wink
Jedino ima jedna kvaka..kako sam i sam mlad,sto se vidi po mojim sasavim usima koje cas stoje gore,cas dolje,cas jedno sim pa cas drugo tam i uz to najfriskiji ovdje,ponekad si ekipa uzme za pravo pa me malo zadirkuju…i bilo bi bas zgodno da onda i ja,tako mlad i lud,zeznem malo i njih…hocete mi pomoci ? Vrlo je jednostavno !! Samo dodjite…sto se mene tice,moze vec i sutra…i udomite mene prvoga !!
Mozee ?!