EMA

Srednja
04.12.2017.
099/850-3647

Kako sam jako znatiželjna i vesela kujica izašla sam na ulicu , trčkarala po kvartu i tako se izgubila. Par dana sam lutala u nadi da ću pronaći svoje dvorište, a noću bih se zavukla ispod nekih stepenica i tu me je jedno jutro pronašla jedna lijepa profesorica. Odmah je shvatila da sam posebna i da me želi spasiti. Vozila sam se u njenom mirisnom autu i nadala se da će me odvesti svojoj kući. Ali,evo mene u Šapi i tako već nekoliko mjeseci . Već sam ulovila dnevni red,kada se jede, kada se odmara, a kada laje. Sve sam začas skužila jer sam jako pametna.Sretna sam što više ne lutam gladna i žedna i što ne spavam ispod stepenica,ali…..Ja zapravo čekam da netko ponovo shvati da sam posebna , da me stavi u svoj auto i odvede me svojoj kući…