RINA

mala
10.08.2014.
099 850 36 47

Ženka, srednje veličine, stara godinu i pola (10.08.2014.), cijepljena, čipirana, sterilizirana i očišćena od crijevnih parazita.

Znate, ja kada sam stigla u Šapu, sve cure kao da su poludjele od ljubomore…he he, sve su mi se kesile. Znam ja zašto je to tako, još niti jedna nije imala takvu dlaku boje čokolade kao ja, niti jednoj ne sjaje oči kao meni… U početku sam se jako bojala, puno je njih, ali shvatila sam, pa to su moje prijateljice! One dijele i moju tugu i moju sreću!! Neki dan je otišla u novi dom naša Lina, bila sam malo ljubomorna, čula sam da Lina spava u kući, da ima svoj krevet, da često šeta i da uživa…pomislih, i ja bi htjela takav novi dom, a svi kažu da ono što žarko želiš to i dobiješ!!!