Postani član društva Šapa

Hitno udomljavanje Reklamirajte se na stranicama ŠAPE!

IBAN: HR 59 2360000 1102193333

PočetnaDonatoriDruštvo za zaštitu životinja “Šapa” - Donatori

Društvo za zaštitu životinja “Šapa” - Donatori

Bjelovarsko-bilogorska županija, nakon što je župan gospodin Damir Bajs osobno reagirao na naš dopis za dodjelu interventnih sredstava, uplatila nam je prva sredstva u iznosu 5 000 kuna, koja su nam znatno olakšala rješavanje osnovnih problema - hrane i liječenja naših štićenika.

Profesor Miroslav Brletić donirao nam je rješenje prema kojem smo izradili žig Društva.

Grad Bjelovar pokrio je veterinarske troškove Šape u iznosu od 7 000 kuna za 2006. godinu. Pri tome su nam, koliko je to bilo u njihovoj moći, izašli u susret gospoda Sonja Novak, pročelnica Ureda za gospodarstvo, i zamjenici gradonačelnice gospodin Zlatko Barila i gospodin Stjepan Čleković.

Škola stranih jezika Jeka štampala nam je 500 komada letaka u sklopu akcije “Učinimo što možemo”.

Učenici koji su sudjelovali u prezentaciji Šape na jesenskom Gudovačkom poljoprivrednom sajmu 2006. nosili su bedževe sa znakom Šape - donacija Amanita d.o.o., koja nam je štampala i djelomično pokrila trošak za slova na baneru. Dio propagandnog materijala koji smo tom prilikom na sajmu dijelili poslali su nam Prijatelji životinja, a drugi dio omogućili su nam Kalista d.o.o. koja je donirala 3500, a Hard-Jura d.o.o. 3000 letaka.

Hard-Jura d.o.o. također nam je donirao i kemijske olovke sa našim logom koje smo dijelili povodom Svjetskog dana zaštite životinja 2006.

Komunalac nam je bez naknade ustupio i postavio 2 štanda u gradu povodom Svjetskog dana zaštite životinja.

Pevec d.o.o. nam je donirao preko 100 kg hrane za pse i nešto za mačke.

Gospodin Petar Vučetić nam je donirao idejno rješenje za letke koje smo izradili u sklopu akcije “Učinimo što možemo”.

Besplatno smo dobili internetski prostor uz Bjelovar.net.

Zahvaljujući posredovanju gospođe Petre Bedić Hrpalo, tvrtka LIDL Hrvatska d.o.o.k.d.,donirala je našoj udruzi hranu i potrepštine za životinje. Donacija je predana dana 25. listopada 2008. i jako nas je razveselila. Još veće zadovoljstvo izazvao je istinski interes za naše Društvo, te obećanje da ta donacija neće biti i posljednja. Veliko HVALA iz srca naših četveronožnih štićenika!

HVALA SVIMA KOJI SU NA BILO KOJI NAČIN POMOGLI!

Marketing

Dragi prijatelji,budući da smo od 6. mjeseca prošle 2021. godine bez primanja,molimo Vas da naše Društvo podržite u skladu s vašim mogućnostima i na taj način pomognete nam osigurati potrebna sredstva za nastavak rada i daljnju brigu za naše njuškice !! HVALA VAM !!!

Partneri sa kojima surađujemo