LUNA

VELIKA
30.05.2017
043-232-278

Ekipooo, hej,hej!!! Luna je moje ime, i samo da se pohvalim da sam najveći pas u Šapi. Ja sam na neki način još samo štene, najveće moguče štene. Sada da kažem ono bitno, a to je da vam ne mogu opisati kako su stvari zapravo čudne u cijeloj Šapi, želim skočiti na klupicu na kojoj se sjedi i što mislite što se desi?! Ja ne stanem, svi moji prijatelji stanu na tu klupicu, ali ja padam s nje, ne mogu se normalno niti provuči ispod stola, zapinjem svugdje. Za sve ima mjesta na krevetu, jedino ja moram spavati na drugom krevetu i što je vrhunac svega, ne stanem u kučicu za pse!!! Dođi molim te po mene, bit ću sretna i ako ću spavati vani, ali samo da imam mjesta!