Postani član društva Šapa Hitno udomljavanje Reklamirajte se na stranicama ŠAPE!

Čuvanje ljubimaca

Molimo zainteresirane građane, koji žele svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanje za vrijeme godišnjih odmora, neka se jave ŠAPI.

Kako možete pomoći

Udomite nekoga od nas! Dobit ćete time više nego što možete zamisliti!

Šapa na Fejsu!

Priključite se našoj grupi na Fejsu! Postanite naš prijatelj i pomozite u udomljavanju!

Kontakt informacije

Društvo za zaštitu životinja "ŠAPA".
Vijenac 24, 43000 Bjelovar
AZIL JE NA LOKACIJI:
LETIČANI 5, 43 000 BJELOVAR

Mob.: +385 (0)99 850 36 47
Tel.: +385 (0)43 232 278
E-mail: info@drustvo-sapa.hr
E-mail: marketing@drustvo-sapa.hr
Žiro račun: 2360000-1102193333 (Zagrebačka banka)
IBAN: HR 59 2360000 1102193333
Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

PočetnaVijestiHumanost na djelu

Humanost na djelu

Dobrotvorna priredba - KUD Bjelovar i HORKUD Golub

Zasluženi pljesak razgaljene publike dobili su izvođači KUD-a Bjelovar i HORKUD-a GULUB, na kraju dobrotvornog koncerta organiziranog za potrebe Društva za zaštitu životinja ŠAPA. Koncert, organiziran dana 23. studenoga 2007.g. u Domu kulture u Bjelovaru potaknut neosjetljivošću gradske vlasti za tešku financijsku situaciju u kojoj se nalazi Društvo, uvjerio nas je u istinitost Cicerove izreke: Pravi se prijatelj upoznaje u nevolji.

Ugledna bjelovarska društva nisu se niti časka dvoumila oko naše molbe da dobrotvornim koncertom pomognu ŠAPI. Susretljivost, dobrohotnost, iskrenu zainteresiranost da se pomogne, susretali smo pri svakom kontaktu s gospođom Brankicom Janči i gospodinom Ivanom Ćurićem. Dirljiva je bila njihova briga da nas savjetuju u skoro svakom segmentu organizacije koncerta, obzirom da smo to radili prvi put.

Dobrotvorna priredba - KUD Bjelovar i HORKUD GolubDvoranom Doma kulture, koja na našu žalost nije bila ispunjena do kraja, često se prolamao pljesak publike koja je srdačno i s puno emocija pratila nastupe pjevačkih, tamburaških i plesnih sekcija. Veliki aplauz izmamili su mali „golubići” izvodeći pregršt pjesama, kao i gospodin Dubravko Kovačević koji je starijima u dvorani mamio suzu na oko razgaljenom izvedbom starih narodnih pjesama, maestralno praćen tamburicama…

Vrijeme je za čas proletjelo u pjesmi i plesu. Za kraj, veliko HVALA našim kulturo-umjetničkim društvima na iskazanoj humanosti prema našim „štićenicima„. Naime, novcem prikupljenim od prodaje ulaznica, u iznosu od 3.500 kuna, kupit ćemo hranu i namiriti dio troškova veterinarskih usluga.

Slike sa priredbe možete vidjeti u našoj Foto galeriji OVDJEMarketing

Dragi prijatelji,budući da smo od 6. mjeseca prošle 2021. godine bez primanja,molimo Vas da naše Društvo podržite u skladu s vašim mogućnostima i na taj način pomognete nam osigurati potrebna sredstva za nastavak rada i daljnju brigu za naše njuškice !! HVALA VAM !!!

Partneri sa kojima surađujemo