Postani član društva Šapa Hitno udomljavanje Reklamirajte se na stranicama ŠAPE!

Čuvanje ljubimaca

Molimo zainteresirane građane, koji žele svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanje za vrijeme godišnjih odmora, neka se jave ŠAPI.

Kako možete pomoći

Udomite nekoga od nas! Dobit ćete time više nego što možete zamisliti!

Šapa na Fejsu!

Priključite se našoj grupi na Fejsu! Postanite naš prijatelj i pomozite u udomljavanju!

Kontakt informacije

Društvo za zaštitu životinja "ŠAPA".
Vijenac 24, 43000 Bjelovar
AZIL JE NA LOKACIJI:
LETIČANI 5, 43 000 BJELOVAR

Mob.: +385 (0)99 850 36 47
Tel.: +385 (0)43 232 278
E-mail: info@drustvo-sapa.hr
E-mail: marketing@drustvo-sapa.hr
Žiro račun: 2360000-1102193333 (Zagrebačka banka)
IBAN: HR 59 2360000 1102193333
Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

PočetnaVijestiKoncert “Volimo životinje”

Koncert “Volimo životinje”

Koncert Volimo životinje - Češka obec

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti građane da će se u suradnji s ČEŠKOM OBECI iz Bjelovara, dana 4. travnja 2009.g. (subota) održati humanitarni koncert za ŠAPU pod nazivom “VOLIMO ŽIVOTINJE”.

Koncert će se održati u Domu kulture u Bjelovaru, s početkom u 19 sati. Ulaznica nema, a sav prihod od dobrovoljnih priloga građana iskoristit će se za kupnju hrane i plaćanje veterinarskih usluga.

U samu akciju uključena su djeca svih bjelovarskih vrtića, koja će zajedno sa svojim tetama izraditi prigodne uskršnje čestitke i ukrasne predmete, koji će se prodavati na ulazu u Dom kulture. Simboličnom kupnjom dječjih uradaka izrađenih s puno ljubavi prema napuštenim životinjama, donirat ćete ŠAPU.

Na koncertu, ispunjenom bogatim programom, učestvuju: ČEŠKA OBEC Bjelovar s Folklornom sekcijom “Srdečko” i Zborom “Katerine”, HORKUD “GOLUB” Bjelovar s Dječjim zborom “Golubići (voditeljica Lea Šoš) i Ritmičkom skupinom (voditeljica Antonija Žutycki), ČEŠKA BESEDA “TREGLAVA” S fOLKLORNOM SKUPINOM “Zvjezdički” i Zborom “Šumari”, I osnovna škola Bjelovar s Folklornom sekcijom (voditeljica Renata Staneković), te Dramskom sekcijom.

Pozivamo sve zainteresirane građane da svojim prisustvom uveličaju ovaj humanitarni događaj, koji će brojim plesovima,pjesmom i glazbom pružiti nezaboravan doživljaj i biti još jedan primjer prenošenja i očuvanja bogate kulturne baštine koju njeguju KUD-ovi, te iskazane humanosti prema napuštenim životinjama.

Očekujemo vas s radošću!Marketing

Dragi prijatelji,budući da smo od 6. mjeseca prošle 2021. godine bez primanja,molimo Vas da naše Društvo podržite u skladu s vašim mogućnostima i na taj način pomognete nam osigurati potrebna sredstva za nastavak rada i daljnju brigu za naše njuškice !! HVALA VAM !!!

Partneri sa kojima surađujemo