Postani član društva Šapa

Hitno udomljavanje Reklamirajte se na stranicama ŠAPE!

Čuvanje ljubimaca

Molimo zainteresirane građane, koji žele svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanje za vrijeme godišnjih odmora, neka se jave ŠAPI.

Kako možete pomoći

Udomite nekoga od nas! Dobit ćete time više nego što možete zamisliti!

Šapa na Fejsu!

Priključite se našoj grupi na Fejsu! Postanite naš prijatelj i pomozite u udomljavanju!

Kontakt informacije

Društvo za zaštitu životinja "ŠAPA".
Vijenac 24, 43000 Bjelovar
AZIL JE NA LOKACIJI:
LETIČANI 5, 43 000 BJELOVAR

Mob.: +385 (0)99 850 36 47
Tel.: +385 (0)43 232 278
E-mail: info@drustvo-sapa.hr
E-mail: marketing@drustvo-sapa.hr
Žiro račun: 2360000-1102193333 (Zagrebačka banka)
IBAN: HR 59 2360000 1102193333

PočetnaVijestiNerina priča

Nerina priča

Bok svima!

Zovem se Nera, mala sam mješanka crne boje sa bijelom “kravatom” i bijelim šapicama. Stara sam dvije i pola godine. Kao beba od dva mjeseca dospjela sam u kuću mojih vlasnika Nada i Branka.

Nekoliko dana nakon udomljenja išla sam s njima na godišnji odmor. Bilo mi je lijepo, kupala sam se u jezeru i odmarala na plaži, naravno zaštićena suncobranom. Jer morate znati da mi sunce jako smeta i mogla bi dobiti sunčanicu. Šetnje u troje u predvečerje dana postale su obavezni dio naših života.

Nakon povratka s godišnjeg moji vlasnici su morali ići raditi. Dok su oni radili ja sam ostajala u kući i čekala ih. Veselo sam ih dočekivala jer sam znala da slijedi maženje, hranjenje, druženje i šetnja. Ako bi moja Nada morala ostati duže na poslu, po mene bi došli baka i djed i odveli me u “vrtić”. Volim ići kod bake i djeda jer tamo imam društvo mališana kao što sam i sama.

Jako se volim voziti u autu, i naučila sam da se moram voziti na zadnjem sjedalu. Volim se voziti s Nadom jer ona pusti glazbu na radiju, a ja gledam kroz prozor i ponekada lajem tj. Pozdravljam pripadnike svoje vrsta. Navečer kada moja vlasnica završi kućanske poslove i sjedne na trosjed, ja legnem kraj nje. Ona me onda mazi i tepa mi. Osjećam da me voli i jako sam sretna i zadovoljna tada. Zapravo, volim reći da smo prijateljice.

Voljela bih kada bi svi pripadnici moje vrste imali nekoga kao što su moji Nada i Branko.

NeraMarketing

Dragi prijatelji,budući da smo od 6. mjeseca prošle 2021. godine bez primanja,molimo Vas da naše Društvo podržite u skladu s vašim mogućnostima i na taj način pomognete nam osigurati potrebna sredstva za nastavak rada i daljnju brigu za naše njuškice !! HVALA VAM !!!

Partneri sa kojima surađujemo