Postani član društva Šapa

Hitno udomljavanje Reklamirajte se na stranicama ŠAPE!

Čuvanje ljubimaca

Molimo zainteresirane građane, koji žele svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanje za vrijeme godišnjih odmora, neka se jave ŠAPI.

Kako možete pomoći

Udomite nekoga od nas! Dobit ćete time više nego što možete zamisliti!

Šapa na Fejsu!

Priključite se našoj grupi na Fejsu! Postanite naš prijatelj i pomozite u udomljavanju!

Kontakt informacije

Društvo za zaštitu životinja "ŠAPA".
Vijenac 24, 43000 Bjelovar
AZIL JE NA LOKACIJI:
LETIČANI 5, 43 000 BJELOVAR

Mob.: +385 (0)99 850 36 47
Tel.: +385 (0)43 232 278
E-mail: info@drustvo-sapa.hr
E-mail: marketing@drustvo-sapa.hr
Žiro račun: 2360000-1102193333 (Zagrebačka banka)
IBAN: HR 59 2360000 1102193333

PočetnaVijestiODLAZITE NA GODIŠNJI ODMOR, KAMO ĆE VAŠ LJUBIMAC

ODLAZITE NA GODIŠNJI ODMOR, KAMO ĆE VAŠ LJUBIMAC

NE OSTAVLJAJTE IH NA NEMILOST ULICI, BEZ VAS NEĆE PREŽIVJETI

Kućni ljubimci na godišnjem odmoruPriče o napuštenim i zaboravljenim životinjama koje su nekada bile kućni ljubimci pune novinske stupce cijele godine, no ljeti su još češće. Odlazak na godišnji odmor za sve vlasnike kućnih ljubimaca donosi i dodatnu brigu - kamo s ljubimcima ? Povesti ih sa sobom, ostaviti kod kuće prijateljima, susjedima, smjestiti u hotele za kućne ljubimce, dilema je čije rješenje umnogome ovisi o kojoj je životinji riječ.

Zbrinjavanje ljubimaca donosi i dodatne novčane troškove. I dok će se pravi vlasnici snaći na bilo koji način, čak i odustati od odlaska na odmor, oni neodgovorni radije će se odreći svoga dojučerašnjeg ljubimca. Izbacit će na ulicu psa, mačku, pticu, kornjaču, ostavit će ih same, preplašene i prepuštene životu na koji nisu naučile. Bez hrane i vode, zbunjene svime što ih je zadesilo. Možda će ih netko pronaći i spasiti s livade ili ulice, možda će se za njih pobrinuti volonteri brojnih udruga za zaštitu životinja.

Kućni ljubimci na godišnjem odmoruNo, sve to može biti i puno ljepše i puno ljudskije. Ne prepuštajte jadne životinje ulici, zaslužile su da im barem pružite sigurnost. Na vrijeme razmislite tko će se o vašem ljubimcu brinuti kad vas nema. Raspitajte se kod rođaka i prijatelja mogu li vam pomoći, potražite savjet volontera. Imate li mogućnosti, smjestite svoga ljubimca u specijaliziranu ustanovu za kućne ljubimce.  Tu će mu, uz hranu i vodu, pružiti i svu potrebnu njegu i zdravstvenu skrb, a pokušat će mu nadoknaditi i vašu ljubav. U neke hotele možete uz pse i mačke smjestiti i male kućne ljubimce. Vaši će vam ljubimci za sve vratiti ljubavlju koja nema cijenu. (SČ)

Preuzeto sa: Večernji list, 5.srpnja 2009.g.Marketing

Dragi prijatelji,budući da smo od 6. mjeseca prošle 2021. godine bez primanja,molimo Vas da naše Društvo podržite u skladu s vašim mogućnostima i na taj način pomognete nam osigurati potrebna sredstva za nastavak rada i daljnju brigu za naše njuškice !! HVALA VAM !!!

Partneri sa kojima surađujemo