Postani član društva Šapa Hitno udomljavanje Reklamirajte se na stranicama ŠAPE!

Čuvanje ljubimaca

Molimo zainteresirane građane, koji žele svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanje za vrijeme godišnjih odmora, neka se jave ŠAPI.

Kako možete pomoći

Udomite nekoga od nas! Dobit ćete time više nego što možete zamisliti!

Šapa na Fejsu!

Priključite se našoj grupi na Fejsu! Postanite naš prijatelj i pomozite u udomljavanju!

Kontakt informacije

Društvo za zaštitu životinja "ŠAPA".
Vijenac 24, 43000 Bjelovar
AZIL JE NA LOKACIJI:
LETIČANI 5, 43 000 BJELOVAR

Mob.: +385 (0)99 850 36 47
Tel.: +385 (0)43 232 278
E-mail: info@drustvo-sapa.hr
E-mail: marketing@drustvo-sapa.hr
Žiro račun: 2360000-1102193333 (Zagrebačka banka)
IBAN: HR 59 2360000 1102193333
Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

PočetnaVijestiŠapin božićni sajam

Šapin božićni sajam

Šapin božićni sajam - ukrasi za borVeć tradicionalno, volonteri našeg Društva bit će prisutni na “Šapinom božićnom sajmu”, koji je organiziran za dane 13., 18. i 20.prosinca 2008.g., na gradskoj tržnici u vremenu od 8 do 12 sati.

Na štandovima, koje nam besplatno osigurava bjelovarski KOMUNALAC, čime potvrđujemo izvrsnu suradnju, prodavat će se čestitke, kuglice i dijeliti promotivni materijali Društva.

Šapin božićni sajam - djeca izrađuju čestitkeČestitke, kao i u svim dosadašnjim prilikama, vrijedno su izrađivala naša vrijedna djeca - volonteri iz III osnovne škole Bjelovar, vođeni svojom nastavnicom Snježanom Lazarević. Djeca će, isto tako, biti prisutna na štandovima i pomoći u prodaji božićnih artikala, te time po tko zna koji put pomoći da se prikupe novčana sredstva za Šapu.

Sva prikupljena sredstva će se iskoristiti za kupnju hrane i plaćanje veterinarskih usluga za naše “štićenike”, čiji broj raste iz dana u dan.

Hvala djeci na trudu oko izrade zaista prekrasnih čestitki, te nastavnici Lazarević koja ih neumorno educira o potrebi humanog i civiliziranog odnosa prema napuštenim i lutajućim životinjama.

Stoga, poštovani građani, pridružite se našem božićnom sajmu, i kao uvijek do sada, pomozite Šapi!Marketing

Dragi prijatelji,budući da smo od 6. mjeseca prošle 2021. godine bez primanja,molimo Vas da naše Društvo podržite u skladu s vašim mogućnostima i na taj način pomognete nam osigurati potrebna sredstva za nastavak rada i daljnju brigu za naše njuškice !! HVALA VAM !!!

Partneri sa kojima surađujemo