Postani član društva Šapa

Hitno udomljavanje Reklamirajte se na stranicama ŠAPE!

Čuvanje ljubimaca

Molimo zainteresirane građane, koji žele svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanje za vrijeme godišnjih odmora, neka se jave ŠAPI.

Kako možete pomoći

Udomite nekoga od nas! Dobit ćete time više nego što možete zamisliti!

Šapa na Fejsu!

Priključite se našoj grupi na Fejsu! Postanite naš prijatelj i pomozite u udomljavanju!

Kontakt informacije

Društvo za zaštitu životinja "ŠAPA".
Vijenac 24, 43000 Bjelovar
AZIL JE NA LOKACIJI:
LETIČANI 5, 43 000 BJELOVAR

Mob.: +385 (0)99 850 36 47
Tel.: +385 (0)43 232 278
E-mail: info@drustvo-sapa.hr
E-mail: marketing@drustvo-sapa.hr
Žiro račun: 2360000-1102193333 (Zagrebačka banka)
IBAN: HR 59 2360000 1102193333

PočetnaVijestiTko to truje životinje?

Tko to truje životinje?

U nekoliko navrata građani Bjelovara, pogotovo prigradskih naselja potužili su se Šapi na bezobzirno trovanje kućnih ljubimaca.

Trovanje životinja, trovanje pasaTim građanima postaje sve teže živjeti miran suživost sa susjedima koji, trujući štakore (mogli bi se upitati od čega najezde štakora, kao u srednjem vijeku!) sistematično truju i njihove mačke i pse. Metode trovanja idu tako daleko da se truje i voda, od čega stradavaju i ptice. Vlasnici se boje za svoje ljubimce, pogotovo za mačke koje su slobodno lutajuće po svojoj prirodi.

Patnje otrovanih životinja su neizrecive, i samo mali broj uspije se spasiti zahvaljujući hitnoj veterinarskoj intervenciji. Smatramo da nema gnjusnijeg načina da se eliminira nepoželjni susjedov ljubimac od trovanja, a ujedno se postavlja pitanje morala tih modernih Borgia, kojima se nedjelo iz razno raznih razloga (utjecaj, ugled…), teško može dokazati.

Možda bi kazna od 5.000 kuna, medijski popraćena motivima i likom trovatelja, stala na kraj toj podmukloj rabori i omiljenom hobiju nekih naših sugrađana?Marketing

Dragi prijatelji,budući da smo od 6. mjeseca prošle 2021. godine bez primanja,molimo Vas da naše Društvo podržite u skladu s vašim mogućnostima i na taj način pomognete nam osigurati potrebna sredstva za nastavak rada i daljnju brigu za naše njuškice !! HVALA VAM !!!

Partneri sa kojima surađujemo